Ni Klose ni Ronaldo, imamo novog najboljeg strelca Mundijala! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Klose ni Ronaldo, imamo novog najboljeg strelca Mundijala! (video)

Reprezentacija Brazila je uvek znala da da golgetere.

Ovogodišnje leto i njen fudbalski deo se nije završio proslavljanjem šampionskih titula u ligama širom sveta. Bogati letnji program imamo u utakmicama Kopa Amerike, zatim Evropskom prvenstvu za mlade, ali i Svetskom prvenstvu u fudbalu za žene koje se održava u Francuskoj.

Večeras se završio program u grupi C, Australija je slavila protiv Jamajke sa 4:1 dok je ženska reprezentacija Brazila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slavila minimalnu pobedu u duelu sa Italijom. Južnoamerička reprezentacija je slavila golom Marte iz penala, i tako ostala u trci da kao najbolje trećeplasirana reprezentacija prođe dalje.

Ovim golom tridesettrogodišnja Marta je postala najbolji strelac svetskih šampionata sa sedamnaest golova, preskočivši svog kolegu Ronalda i nemačku legendu Miroslava Klosea.

Gol možete pogledati OVDE.

-

17 - Brazil's Marta is now the outright top scorer in senior Fifa World Cup tournaments with 17 goals, overtaking German men's player Miroslav Klose. Record. #FIFAWWC #BRA

— OptaJoe (@OptaJoe) June 18, 2019
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.