NIŠTA OD POZAJMICE, BEKAM SAMO TRENIRA SA TOTENHEMOM!

Izvor: iSporti.com, 29.Mar.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD POZAJMICE, BEKAM SAMO TRENIRA SA TOTENHEMOM!

Dejvid Bekam ipak neće posle osam godina ponovo zaigrati u Premijer ligi, već će samo trenirati sa Totenhemom, objavio je londonski klub.





Iako se očekivalo da tokom vikenda Bekam dođe na Vajt Hart Lejn na dvomesečnu pozajmicu, zahtevi uprave LA Galaksija i insistiranje na visokoj odšteti u slučaju povrede njihove zvezde su zaustavili pregovore.

 
 
Amerikanci su jedva pristali na pozajmicu, skratili su njeno trajanje, a sve vreme su tražili osiguranje, na koje Totenhem na kraju nije pristao.
 
Beks će tako trenirati u klubu u kom je napravio prve fudbalske korake do 10. februara.
 
"Zahvalan sam Totenhemu i treneru Hariju Rednapu što su mi pružili ovu priliku. Zadovoljan sam što mi je Galaksi dozvolio da treniram sa Spursima. Jedva čekam da počnemo da radimo", rekao je Bekam.
 
Klub je na svom sajtu objavio da je Rednap zadovoljan što će Beks ipak biti među igračima, bez obzira što neće pojačati sastav.
 
"Dejvid je fantastičan profesionalac i njegovo prisustvo će pozitivno uticati na igrače. Mislim da ćemo svi uživati. Želeli smo da bude duže uz nas, ali moramo da poštujemo želje i njegove obaveze prema Galaksiju. Oni su želeli da se vrati tokom februara, pa je bilo teško da pronađemo rešenje i dovedemo ga na samo tri-četiri nedelje", rekao je Rednap.

Pogledaj vesti o: London

Nastavak na iSporti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iSporti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iSporti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.