Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 09:00

NAJAVA DANA (petak, 7. avgust): Građani sa Realom, Juve i Lion, glavne su mozgalice fudbalsko - kladioničarskog dana

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas...

JUVENTUS – LION, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šampion Italije svakako ovaj duel dočekuje spremniji, ali i umorniji. Lion je s druge strane odigrao nekoliko prijateljskih mečeva u julu, i pored činjenice da je svežiji donosi i gol prednosti iz prvog susreta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je dobio minimalnim rezultatom. Ipak, Sarijeva ekipa je skoro nepobediva u Torinu, a dva puta je nadigrala Lion u Evropskim takmičenjima, u Ligi Evrope 2014, a zatim i u Ligi šampiona 2016.

MAN. SITI – REAL MADRID, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Građani imaju prednost iz prvog duela koji su dobili u Madridu sa 2:1. Real će morati da napada od starta što će taktičar poput Gvardiole svakako umeti da iskoristi. Mančester će pored toga imati prednost domaćeg terena, a otežavajuća okolnost za Real je i činjenica da će biti lišen usluga Serhia Ramosa koji je suspendovan. Ali i pored svega kada se ovakvi giganti sudare sve je moguće.

ZENIT – LOK. MOSKVA, 18.00

(Fudbal, Superkup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šampion i vicešampion Rusije odlučuju kome ide trofej Superkupa. Zenit je osvojio prvenstvo uz 15 bodova prednosti u odnosu na Lokomotivu, međutim kada su međusobni susreti u pitanju Lokosi od ovog rivala nisu izgubili pune dve godine. Ranije u prvenstvu Lokomotiva je na svom terenu dobila Zenit sa 1:0, dok je revanš završen bez golova. Dakle, očekuje nas neizvestan duel gde će se i najmanja greška skupo plaćati.

DIŽON – MEC, 10.30

(Fudbal, prijateljski meč)

Francuskim klubovima ostali su prijateljski mečevi kao jedina mogućnost za održavanje forme. Dižon je pre ovog odigrao dva, najpre sa Parizom koji je dobio sa 2:0, a onda i ekipom Sošo sa kojom je odigrao meč bez golova. Mec je za sparing partnere imao Belgijance i dobio je tri duela uz jedan poraz od Genta. Njihova dva prethodna susreta završena su bez pobednika, a tip GG skoro je redovan u njihovim odmeravanjima.

VADUC – TUN, 18.15

(Fudbal, Švajcarska 1, plej-aut)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tun se bije za opstanak, a Vaduc za ulazak u elitu! Teško da je ma kome ovde svejedno, mada se može reći da su gosti zbog tavorenja u donjem domu tabele ovde psihološki u lošijoj poziciji. Sa fudbalske strane, Vaduc svakako nije lošiji tim, pa se može očekivati tvrda prva utakmica, jer kao što je poznato, igra se i revanš pred koji bi bilo dobro steći kapital, odnosno prednost. Istorija para koji se već tri godine nije sastajao beleži vrlo efikasne, mahom GG utakmice. Treba razmisliti da li je sada moguć nastavak tradicije zbog važnosti susreta.

DEP. LA KORUNJA – FUENLABRADA, 20.00

(Fudbal, Španija 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Utakmica puna želje i za jedne i za druge. Stvar je u dijametralno različitim motivima, jer Fuenlabrada juri plej-of koji joj izmiče za bod koji trenutno ima Elče s utakmicom više, dok Deportivo sanja beg od propasti. Ali avaj, kraj je tu pa će ova utakmica suditi o svemu. Naravno, Fuenlabrada je jača, pa s tim u vezi nije isključena osveta za remi na poslednjem meču para koji je odigran u decembru prošle godine.

VITEBSK – ISLOČ, 17.00

(Fudbal, Belorusija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U bod isti, precizno s po 29 osvojenih do sada ove timove ocenjujemo kao egal rivale. Vitebsk je manje grešio u poslednje vreme, mada je Isloč na mečevima sa Slavijom Mozir i Dinamo Brestom pokazao da je izašao iz krize koja je ispisana s tri vezana poraza. Inače, Isloč je dobio poslednji meč para koji je odigran u aprilu, a tradicija kaže da među njima vlada pravilo preimućstva domaće ekipe. Konkretno, na poslednjih pet mečeva ovih timova, ma ko da je bio domaćin dolazila je jedinica.

BOHEMIANS – DUNDALK, 18.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tek je sedmo kolo, a Dundalk i Bohemijans pokazuju koliko su jaki, odnosno da ih interesuju najjače pozicije pošto trenutno jedino Šamrok može da se pohvali potpunim učinkom. Inače, Dundalk je u proteklom kolu remizirao, a nedavno ga je i lider tukao sa 3:2. Moraće zbog toga aktuelni šampion da se uozbilji, pa i da se seti kako ga je u oktobru Bohemians savladao sa 2:1. Sve u svemu, utakmica između trenutno drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli mora biti zanimljiva.

BORAC BANJA LUKA – SLOBODA TUZLA, 19.00

(Fudbal, BiH 1)

Borac je startovao s munjevitih 6:0 u prvom kolu koje je odigrao protiv Mladosti. Slobodin stručni štab će računati na to nakon efikasno odbranjene časti u utakmici s Radnikom iz Bjeljine koja je završena X ishodom. Inače, Borac je u decembru prošle godine dobio Slobodu na svom bunjištu, a tuzlanski tim zaista ne zna kako da ih dobije u svojstvu gosta. To je jako bitno za banjalučki tim koji je na pripremama porazila jedino Crvena zvezda sa 3:0.

MEMFIS – OKLAHOMA, 22.00

(Košarka, NBA)

Memfis je vezao četiri poraza, a poslednji u nizu pripisan je sposobnosti Jute koja je slavila sa 124:115. Oklahoma koju je na poslednjih pet utakmica na produžetke dobio jedino Denver, vrlo je zainteresovana da nastavi taj njihov loš niz. Teško je reći da li je njihov atak na slabosti rivala osnovan, pa treba dobro prostudirati okviran broj pogodaka jednog i drugog tima, pa razmisliti o ponuđenim marginama na potencijalno jako tvrdoj utakmici.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (subota, 8. avgust): Nastavak LŠ, povratak Rusa, gužva u Belgiji...

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2020, 08:40

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas....BARSELONA – NAPOLI, 21.00..(Fudbal, Liga šampiona)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Barselona je već duže vreme na meti kritičara i Mesiju i kompaniji ovo je prilika za demant. Sezonu su završili polovinom jula, za razliku...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.