Murinjo prelomio, šalje ponudu za zvezdu Mundijala!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo prelomio, šalje ponudu za zvezdu Mundijala!

Momak koji je oduševio u Rusiji, mogao bi da se preseli na "Old Traford".

Irving "Ćuki" Lozano je oduševio fudbalsku javnost partijama u dresu reprezentacije Meksika na Mundijalu u Rusiji.

Postigao je prvi gol za Meksikance na prvenstvu, bio je strelac jedinog pogotka u meču sa Nemačkom, spojio je i "Ćićarita" sa golom protiv Južne Koreje, a kada god bi lopta bila u njegovom posedu, postojala je opasnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po gol rivala.

Imao je prethodno sjajnu debi sezonu u evropskom fudbalu, minulog leta je potpisao za PSV i u prvoj godini na "Starom kontinentu" okitio se titulom prvaka Holandije.

Postigao je 17 golova u Erediviziji, upisao i osam asistencija, bio je jedan od najzaslužnijih za veliki uspeh "Filipsovaca".

Bilo je pisanja da bi karijeru već ovog leta mogao da nastavi u Barseloni i čak Arsenalu, a sada se u trku uključio i Junajted.

"Đavoli" su spremili i ponudu za njegove usluge, pokušaće da privole upravu PSV Ajndhovena da im dozvoli da pregovaraju sa Lozanom sa 35 miliona funti (oko 40 miliona evra).

Videćemo da li će to biti dovoljno, Murinjo je očigledno rešen da preseli Lozana u svoje redove.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.