Milojević: Arsenal sam zaboravio, očekujem spektakl u fudbalskom Nišu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Arsenal sam zaboravio, očekujem spektakl u fudbalskom Nišu

"Očekujemo da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta i da nam navijači u ovom trenutku, kada su nam najpotrebniji, pomognu da dođemo do pobede", kaže stateg crveno-belih

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je već zaboravio remi sa Arsenalom u Ligi Evrope, iako mu prijaju pohvale za nastup u Londonu, ali da su svi u klubu potpuno skoncentrisani za meč protiv Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Nišu.

"Idemo u fudbalski grad, znamo šta Radnički znači za Niš. Radnički je pokazao da je ambiciozan klub i zato sam siguran da nas očekuje teška utakmica. Oni imaju izuzetno respektabilnu ekipu i glavni su favoriti da izađu u Evropu. Očekujemo da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta i da nam navijači u ovom trenutku, kada su nam najpotrebniji, pomognu da dođemo do pobede", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je podetio da je Radnički iznedrio mnogo igrača, a neki od njih igrali su i u Crvenoj zvezdi.

"Zato sam siguran da nas očekuje spektakl u Nišu. Ja sam zaboravio utakmicu u Londonu. Razmišljam samo o meču sa Radničikim", rekao je on.

KVOTE ZA UTAKMICU RADNIČKI NIŠ - CRVENA ZVEZDA

Prema njegovim rečima crveno-beli su iskusniji i da ne bi smeli da kiksiraju kao posle duela sa Kelnom i Arsenalom u Beogradu.

"Igrači ne bi trebalo da ponavljaju greške od tada. Mada, nismo pravili neke velike greške ni u tim utakmicama, to je tako, moraju da budu svesni da nemamo mnogo vremena za odmor. Svako od njih mora da ima automotivaciju, da pokrene sebe pred svaki meč. Ne bih se vraćao na faktore koji postoje, jer moraju sve da prevaziđu. Verujem da će sutra na terenu biti sve u redu".

Milojević navodi da mu je drago što je čuo pohvale menadžera Arsenala Arsena Vengera o njegovom timu.

"Sigurno nam je drago kada čujemo lepe reči od takvog trenera. Sa druge strane, uvek su vam takve reči hvale obaveza više. Mislim da su moji igrači pokazali da mogu, da vrede i da mogu da se nadograde. Svesni su da moraju još više da se trude. Prijaju pohvale, ali je jako velika obaveza kad čujete takve reči od eminentnog stručnjaka, jednog od najboljih u Evropi", zaključio je Milojević.

Utakmica 16. kola Superlige između Radničkog i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati na Čairu.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.