Mikel: Izvinjavam se, kriv sam što je Juventus izjednačio

Izvor: Blic, 20.Sep.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikel: Izvinjavam se, kriv sam što je Juventus izjednačio

Nigerijski fudbalski reprezentativac Džon Obi Mikel izvinio se saigračima iz Čelsija i navijačima londonskog kluba zbog greške koja je prethodila izjednačujućem pogotku Juventusa u utakmici Lige šampiona.

Mikel je u 80. minutu pogrešio u dodavanju, loptu je uzeo Markizio i asistirao Kvaljareli za izjednačenje 2:2.

"Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bih hteo da tražim izgovor, sigurno bih to mogao. Ali, što se mene tiče, kriv sam. Žao mi je i nema opravdanja", kritičan je Mikel.

Jedan od onih kome bi trebalo najviše da se izvinjava je mladi Brazilac Oskar, dvostruki strelac za Čelsi, koji na kraju ipak nije imao potpun razlog za slavlje.

"Srećan sam zbog prvih golova za Čelsi, još u Ligi šampiona. Kod prvog sam imao malo sreće, a drugi je stvarno prelep", rekao je fudbaler za koga je Roman Abramovič platio Internasionalu 25 miliona funti.

Povezane vesti: Di Mateo: Oskarov debi je iz snova, odlično je čuvao Pirla Obi Mikel posle remija sa Juveom: Isključili smo se Sjajan drugi dan Lige šampiona: remi Juventusa i Čelsija, preokret Barse Noć golova: Mesi spasao Barsu protiv Spartaka, Juve pregrmeo projektile Oskara! Vučinić: Ne bojimo se Čelsija
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.