Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 14:42

Mićko se vratio u Superligu, do kraja sezone u Čukaričkom

Posle sedam godina u inostranstvu, bivši Zvezdin prvotimac opet u Beogradu

Još jedan povratnik u srpski fudbal. Iako je prelazni rok završen, promene igračkog kadra su i dalje moguće, o čemu svedoči informacija da je novi član Čukaričkog Srđan Mijailović.

Nekadšanji reprezentativac naše zemlje obavezao se na jednogodišnju saradnju Brđanima, koji su posle zatvaranja letnje pijace iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pravo angažmana jednog igrača sa „čistim“ papirima. Kako je zadnji vezni nedavno raskinuo ugovor sa Krila Sovjetov i napustio Rusiju, nesmetano je mogao da pređe u bilo koji klub. Izabrao je Čukarički u nadi da će u ekipi trenera Dušana Đorđevića imati dovoljno minuta da se vrati u ritam.

Ugovor je potpisan do kraja sezone.

Srđan Mijailović je dete Crvene zvezde, u prvi tim ga je prekomandovao i na veliku scenu lansirao Robert Prosinečki, leta 2013. odveo ga je hrvatski stručnjak u turski Kajzeri, da bi pre tri sezone popularni Mićko prešao u Krila Sovejtov. U dresu kluba iz Samare odigrao je 72 utakmice, dao četiri gola, a minule sezone na ruskim terenima skupio je 16 mečeva.

Mijailović se najbolje snalazi na mestu zadnjeg veznog, u biografiji ima i pet mečeva za A reprezenatciju Srbije pod komandnom palicom Siniše Mihajlovića. Naredni zadatak biće mu da se u dresu Brđana vrati „na mapu“.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE I REPREZENTACIJE VRATIO SE U SRPSKI FUDBAL: Nekada velika nada crveno-belih potpisao za klub iz Superlige!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2020

Srđan Mijailović bivši igrač Crvene zvezde nakon 7 godina se vratio u srpski fudbal i to u redove Čukaričkog.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.