Srđan Mijailović ponovo u srpskom fudbalu

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 17:31

Srđan Mijailović ponovo u srpskom fudbalu

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde vratio se u srpski fudbal.

Nekada u Crvenoj zvezdi, a danas u Čukaričkom.

Srđan Mijailović je potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom sa Banovog brda, koja je iskoristila pravo angažovanja jednog igrača van prelaznog roka pošto je Mijailović bio slobodan igrač.

Nekadašnji reprezentativac Srbije koji ima samo 26 godina je tokom svoje karijere nosio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dres samo tri kluba, Crvene zvezde, Kajzerija i ekipe Krila Sovjetov iz Samare.

Za reprezentaciju Srbije je odigrao 5 utakmica, sve kao tinejdžer.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nekad u Zvezdi, danas potpisao za Fuenlabradu

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020

Iskusni košarkaš odlučio da nastavi karijeru u Fuenlabradi...Oliver Stević je novi član Fuenlabrade...Iskusni krilni centar koji je tokom svoje karijere igrao za veliki broj klubova, potpisao je ugovor do kraja novembra uz mogućnost da produži ugovor do kraja sezone...Prošlu sezonu je završio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.