BIVŠI IGRAČ ZVEZDE I REPREZENTACIJE VRATIO SE U SRPSKI FUDBAL: Nekada velika nada crveno-belih potpisao za klub iz Superlige!
Foto: Sasa Pavlic

VRATIO SE

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE I REPREZENTACIJE VRATIO SE U SRPSKI FUDBAL: Nekada velika nada crveno-belih potpisao za klub iz Superlige!

Fudbal -

Srđan Mijailović bivši igrač Crvene zvezde nakon 7 godina se vratio u srpski fudbal i to u redove Čukaričkog.

Nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je jednogodišnji ugovor sa Brđanima, koji su posle zatvaranja letnje pijace iskoristili pravo angažmana jednog slobodnog igrača.

Kako je Mijailović nedavno raskinuo ugovor sa Krila Sovjetov i napustio Rusiju, nesmetano je mogao da pređe u bilo koji klub.

Izabrao je Čukarički u nadi da će u ovoj ekipi imati dovoljno minuta da se vrati u takmičarski ritam.

Ugovor je potpisan do kraja sezone.

Srđan Mijailović je dete Crvene zvezde, u prvi tim ga je prekomandovao i na veliku scenu lansirao Robert Prosinečki, leta 2013. odveo ga je hrvatski stručnjak u turski Kajzeri, da bi pre tri sezone popularni Mićko prešao u Krila Sovjetov.

U dresu kluba iz Samare odigrao je 72 utakmice, dao četiri gola, a minule sezone na ruskim terenima skupio je 16 mečeva.

Mijailović se najbolje snalazi na mestu zadnjeg veznog igrača. U biografiji ima i pet mečeva za A reprezenatciju Srbije pod komandnom palicom Siniše Mihajlovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track