Mesimanija pred debi Argentinca u SAD – karta za meč 22.000 dolara

Izvor: B92, 21.Jul.2023, 20:14

Mesimanija pred debi Argentinca u SAD – karta za meč 22.000 dolara

Argentinski fudbalski superstar Lionel Mesi trebalo bi da debituje za Inter Majami 22. jula protiv Kruz Azula u Liga Kupu u meču koji se željno čeka.

Interesovanje za prvu utakmicu najvećeg igrača današnjice je nezapamćano za klub koji postoji tek nekoliko godina.

Stadion, svakako premali za ovakav spektakl, je već rasprodat uprkos činjenici da su ulaznice, čak i one najjeftinije, dostigle vrtoglavu cenu, doduše to su i dalje cene ulaznica koje su se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogle naći u regularnoj prodaji, na klupskoj blagajani.

Za one najjeftinije treba izdvojiti 245 dolara, dok one najskuplje, koje se mogu pribaviti istim putem, iznose 1,000 dolara.

Ko se njih domogao sada raspolaže pravim malim bogatstvo u rukama.

Navijači koji su uspeli da se domognu dragocenog komada hartije sada su u ozbiljnoj dilemi - da li da ga preprodaju za višestruko veći novac ili da se zadovolje time što će biti deo istorije kao svedoci prvog meča legendarnog Argentinca za Inter.

Sudeći prema pisanju medija u SAD, neki su već odlučili kako će iskoristiti karte. Tačnije - kako će ih unovčiti.

Naime, procurila je vest da je nepoznati kupac u preprodaji platio kartu čak 22.000 dolara.

Za standarde "sokera" u Americi ovo je verovatno najskuplja karta koja se mogla naći u prodaji za sport koji nije ni među prvih pet u SAD. Razumljivo bi bilo da je NFL u pitanju, kao što ume da bude za Superboul, ali za fudbal...

To može samo Mesi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mesi posle holivudskog debija za Inter: Ovo nam je trebalo

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 08:43

Golom iz slobodnog udarca u 94. minutu protiv Kruz Azula u liga kupu Leo Mesi na spektakularan način počeo svoju kariejru u SAD...Argentinac je ušao sa klupe u 54. minutu, a onda, na oduševljenje fudbalskog sveta i navijača Majamija, znanih i neznanih na stadionu (Lebron Džejms je došao da ga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.