Matić: Nismo zaslužili bolji rezulat, na kraju se svode računi (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2017, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Nismo zaslužili bolji rezulat, na kraju se svode računi (VIDEO)

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić izjavio je da mu je zbog velike podrške navijača u Beču žao što nije ostvaren trijumf protiv Austrije i Beču i plasman na Mundijal, ali da sada sledi popravni protiv Gruzije.

- Nismo iskoristili prvu meč loptu, slabo smo odigrali i nismo zaslužili bolji rezultat. Moramo da se što bolje odmorimo za ponedeljak jer sledi najbitnija utakmica. Crta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se povlači na kraju i najbitnije je da budemo tada prvi. Uveren sam u pun stadion i daćemo sve od sebe - izjavio je Matić.

#vestilive #Matić https://t.co/sAALBHkZyu— Vesti OnLine (@VestiOnLine) October 6, 2017

#vestisport #matic https://t.co/pFLA1eIr9O— Vesti OnLine (@VestiOnLine) October 6, 2017

Poslušajte i šta je rekao Matić o prisustvu Žozea Murinja na stadionu"Ernst Hapel".

#vestisport #Matić o #Murinju pic.twitter.com/XGxV4Xazo8
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Matić: Žao mi navijača, Murinjo je navijao za nas

Izvor: N1 televizija, 07.Okt.2017

Fudbaler Srbije Nemanja Matić rekao je da su on i njegovi saigrači odigrali veoma slabu utakmicu protiv Austrije u Beču...Srbija je izgubila sa 3:2 kolo pre kraja kvalifikacija i propustila je priliku da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo..."Slabo smo odigrali i nismo zaslužili pobedu. Žao nam...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.