Matić: Žao mi navijača, Murinjo je navijao za nas

Izvor: N1 televizija, 07.Okt.2017, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Žao mi navijača, Murinjo je navijao za nas

Fudbaler Srbije Nemanja Matić rekao je da su on i njegovi saigrači odigrali veoma slabu utakmicu protiv Austrije u Beču.

Srbija je izgubila sa 3:2 kolo pre kraja kvalifikacija i propustila je priliku da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo.

"Slabo smo odigrali i nismo zaslužili pobedu. Žao nam je što pred našim navijačima nismo iskoristili priliku, ali već imamo šansu da već u ponedeljak to ispravimo", rekao je Matić.

Za tri dana Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u poslednjem meču dočekuje Gruziju i u slučaju pobede obezbediće plasman na Mundijal.

"U ponedeljak nas čeka izuzetan meč, sada je najbitnije da se odmorimo i pripremimo za meč i da se plasiramo pred svojom publikom. Daćemo sve od sebe, igraćemo bolje nego što smo danas igrali".

: Sport klub

Fudbaler Mančester Junateda znao je da će njegov menadžer Žoze Murinjo biti na tribinama.

"Znao sam da će da dođe. On prati redovno našu reprezentaciju. Bio je i u Beogradu jednom na utakmici, a ostale prati preko televizije. Zna da imamo talentovane igrače i što je bitno navija za nas", naglasio je Matić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.