MIHAJLOVIĆ OGORČEN PLANOM BOGATIH: Ne delim ga i ne sviđa mi se, to nije u duhu sporta

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 20:36

MIHAJLOVIĆ OGORČEN PLANOM BOGATIH: Ne delim ga i ne sviđa mi se, to nije u duhu sporta

Da li bi klub kao Lester mogao ikad više da osvoji titulu?

Bivši selektor Srbije Siniša Mihajlović sumnja da će klub poput Lester sitija ikada više moći da osvoji titulu ako se Superliga održi.

Večeras počinje Kopa Libertadores, a jedan od favorita za osvajanje ovog takmičenja Flamengo u prvom kolu gostuje Velezu (02.30). Kvota na dvojku je 2,15, iks je 3,30, a kec 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Velez - Flamengo.

- Po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meni je to loše, fudbal je sport koji se najviše prati i voli na svetu, sport u kome ponekad autsajderi mogu da pobede najveće klubove - rekao je Siniša Mihajlović dodaje:

- Bogati će postati bogatiji, a siromašni još siromašniji. To nije u duhu sporta. Ne delim ga i ne sviđa mi se. Radi se o novcu i fudbalu oduzima ono najlepše - sposobnost da se takmičite. Isto bih razmišljao i da sam trener Juventusa, Intera ili Milana.

Novac je motiv, ali…

- Šta će se postići? Bolonja možda dobije 30 miliona evra, a oni 300 miliona evra, jaz postaje još veći. - pita Siniša Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAJNOVIJE SAZNANJE: Otkazuje se Superliga Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021

Čini se da je to bilo to...Kako prenosi superobavešteni sajt TalkSPORT, Superliga Evrope je - otkazana!..Pritisci su postali preveliki, a sve je kulminiralo danas kad se narod okupio na ulicama Londona i predvođen Petrom Čehom odlučio da ne dozvoli igračima Čelsija da stupe na stadion...Večeras...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.