NAJNOVIJE SAZNANJE: Otkazuje se Superliga Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 21:07

NAJNOVIJE SAZNANJE: Otkazuje se Superliga Evrope

Čini se da je to bilo to.

Kako prenosi superobavešteni sajt TalkSPORT, Superliga Evrope je - otkazana!

Pritisci su postali preveliki, a sve je kulminiralo danas kad se narod okupio na ulicama Londona i predvođen Petrom Čehom odlučio da ne dozvoli igračima Čelsija da stupe na stadion.

Večeras počinje Kopa Libertadores, a jedan od favorita za osvajanje ovog takmičenja Flamengo u prvom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostuje Velezu (02.30). Kvota na dvojku je 2,15, iks je 3,30, a kec 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Velez - Flamengo.

Navijači Čelsija su "probudili" ovaj klub koji je najavio povlačenje, a slično je i sa Mančester sitijem. Prema određenim izvorima, Barselona i Arsenal su takođe bili blizu odluke da ne učestvuju u Superligi.

Ipak, poslednje saznanje glasi da će sve biti okončano i da Superlige uopšte neće biti.

Velika pobeda fudbala.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Natalija Borges, devojka Ezekijela Lavecija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.