Izvor: TvojPortal.com, 22.Jun.2012, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lev: Strpljenjem protiv Grka; Gekas: David protiv Golijata

Izvor:vestionline  Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev rekao je da će njegovi igrači morati da budu strpljivi u četvrtfinalnom duelu Evropskog prvenstva s Grčkom.
"Često stvaramo šanse, a sigurno će tako biti i protiv Grčke. Moraćemo, međutim, puno da trčimo. Kada se protivnik brani sa 10 igrača iza lopte, teško je probiti se do gola. Biće nam potrebno strpljenje", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je Lev.

Samo polako, detaljno i sa instiktom - Joakim Lev

On je dodao da bi njegovom timu puno pomogao rani gol, a da je za to potrebno da proradi "instikt ubice" kod nemačkih igrača.
Lev prihvata ulogu favorita, ali ne misli da će biti lako protiv najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg dela turnira.
"Mi jedno favoriti i možemo da se nosimo sa tim. Takođe znamo da su nokaut utakmice posebne. Kada meč počne, to što ste favoriti više ne važi. Reprezentacija Grčke nije jedna od onih koje su predaju i u to smo mogli da se uverimo protiv Rusije“, rekao je Lev.
Grci su na startu prvenstva zabeležili remi protiv Poljske (1:1), u drugom kolu su izgubili od Češke sa 2:1, ali su u odlučujućem okršaju savladali Rusiju sa 1:0. U petak će biti bez jednog od ključnih igrača suspendovanog kapitena Karagunisa.
"Šteta je što u petak igramo bez Jorgosa, jer je on srce tima. Međutim, ne predajemo se. Moramo da zbijemo redove i sve učinimo da ostvarimo pobedu. Ako gledamo ovu utakmicu kao takmičenje između Davida i Golijata, to je dobro, jer David je na kraju pobedio", izjavio je grčki napadač Fanis Gekas.
Nemačka i Grčka će u petak od 20.45 u Gdanjsku odigrati drugu četvrtfinalnu utakmicu Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

Pogledaj vesti o: Fudbal,   Grčka

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.