Legenda Reala progovorila, koga se treba plašiti u nedelju?

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda Reala progovorila, koga se treba "plašiti" u nedelju?

Donekle iznenađujući odgovor.

Nedelja je dan derbija.

Počev od našeg "večitog", onda sledi Derbi Italije da bi El Klasiko stavio tačku na izuzetno fudbalsko veče.

Najveći španski rivali su imali obaveze u Ligi šampiona tokom nedelje, oba tima će gledati što pre da ih 'zaborave'. Barselona je u potpunosti nadigrana u Napulju, dok su  Zidanovi izabranici poraženi na "Bernabeu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od strane Mančester Sitija.

1. mart može biti ogromna prilika za 'celivanje rana', pobeda u ovakvoj utakmici briše sve i može označiti novi početak. Fernando Morijentes je za španske medije prokomentarisao predstojeći duel uz to i označio igrača na kog treba obratiti pažnju.

"Madridu je u DNK da napada. Madrid na "Bernabeu" ne može da igra kao Napolitanci zato što ljudi to ne bi voleli. Očekujem daleko otvoreniji meč nego u Italiji. Brajtvajt je interesantan igrač, obožavam takav tip igrača i verujem da je teško braniti se protiv njega. Kao Realov navijač nadam se da neće igrati", izjavio je nekadašnji "los blankos".

Imamo još tri dana do velikog derbija, videćemo da Setijen može ubaciti Danca u prvu postavu i tako iznenaditi većinu svojih, ali i protivničkih igrača.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.