Građani šokirali Madriđane, Real sa zaostatkom putuje u Mančester! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građani" šokirali Madriđane, Real sa zaostatkom putuje u Mančester! (video)

Zanimljiva šahovska partija dva velika stručnjaka.

Real Madrid je u okviru osmine finala Lige šampiona dočekao Mančester siti i poražen je na svom terenu rezultatom 1:2 (0:0).

Taktičko nadmudrivanje Gvardiole i Zidana je bilo zanimljivo gledati, a prvu priliku imala je ekipa Pepa Gvardiole. Mančester siti je pretio preko De Brujnea, pronašao je Žezusa koji gađa u Kurtou. Odlična >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbrana Belgijanca.

Real je imao najbolju šansu deset minuta kasnije kada je Ferland Mendi pronašao Benzemu u kaznenom prostoru, Francuz je pucao glavom u donji ugao, ali je Ederson sjajno odbranio i spasio svoj tim.

Pred sam kraj poluvremena sjajna šansa za goste kada je Kazemiro zaustavio loptu na gol liniji nakon udarca Žezusa.

Iako je Mančester siti bio nešto bolji rival u prvom poluvremenu, Real je prvi stigao do gola u drugom poluvremenu.

Igrao se 60. minut utakmice kada je Modrić iskoristio situaciju u kojoj su se zbunili igrači Mančester sitija, otvorio je kontru koju je realizovao Isko nakon asistencije Vinisiusa.

Nije se predavala ekipa Pepa Gvardiole, naprotiv, zaigrali su još bolje.

Igrao se 78. minut utakmice kada je Mančester siti izjednačio rezultat, Kevin De Brujne koji je pravio velike probleme ekipi Real Madrida danas, je centrirao, najbolji i najsnalažljiviji u kaznenom prostoru bio je Žezus koji uspeva da savlada Kurtou za 1:1.

Četiri minuta kasnije, novi šok za navijače Real Madrida. Karvahal je zaustavio protivničkog igrača u kaznenom prostoru, Orsato je dosudio penal, a siguran izvođač je bio Kevin De Brujne za konačnih 1:2.

Dodatno je domaćima bio otežan zadatak pošto je Ramos kao poslednji igrač odbrane dobio crveni karton, pa nije pomogao ni ulazak Luke Jovića u poslednjih desetak minuta meča.

Revanš je 17. marta.

U drugoj utakmici Lion je bio bolji od Juventusa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Realova misija bezuspešna, Siti nakon preokreta slavio u Madridu

Izvor: RTS, 27.Feb.2020

Fudbaleri Mančester sitija savaldali su na gostovanju u Madridu ekipu Reala sa 2:1 u meču osmine finala Lige šampiona. "Građani" golovima Žezusa i De Brujnea znatno zadovoljniji očekuju revanš u Mančesteru 17. marta. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.