Lazović: Bolan poraz, šanse su nam male za EURO VIDEO

Izvor: B92, 08.Sep.2019, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Bolan poraz, šanse su nam male za EURO VIDEO

Fudbalski reprezentativac Srbije Darko Lazović priznao je da su posle poraza od Portugalije (4:2) u Beogradu znatno umanjene šanse za plasman na EURO.

"Bolan poraz, pogotovo što smo sad dosta udaljeni od Evropskog prvenstva. Prvo poluvreme dosta korektno smo odigrali, ali smo nesrećno primili gol i bilo je teško se vratimo. Portugalija je odlična ekipa, mi moramo da napredujemo još dosta", rekao je Lazović novinarima posle utakmice.

Fudbaler Verone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže da su Ukrajina i Portugalija sada daleko od Srbije na tabeli B kvalifikacione grupe sa osam, odnosno dva boda više ali i uz meč manje prvaka Evrope.

"Realno su nam sad male sanse za EP, Ukrajina je daleko, Portugalija je isto ispred nas sa utakmicom manje, ali predstavljamo svoju zemlju i moramo da damo maksimum do kraja. Ima i dalje šanse kroz taj baraž u Ligi nacija".

Lazović dodaje da je Portugalija veoma kvalitetan tim koji tera na grešku rivale.

"Naterali su nas svojim kvalitetom da se povučemo i branimo, možda smo neke situacije mogli bolje da rešimo, ali sada ne možemo da se vratimo i sami smo razočarani", zaključio je on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lazović: Bolan poraz, udaljeni smo od EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019

Fudbalski reprezentativac Srbije Darko Lazović priznao je da su posle poraza od Portugalije (4:2) u Beogradu znatno umanjene šanse za plasman na EURO.."Bolan poraz, pogotovo što smo sad dosta udaljeni od Evropskog prvenstva. Prvo poluvreme dosta korektno smo odigrali, ali smo nesrećno primili gol...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.