Lazović: Bolan poraz, udaljeni smo od EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Bolan poraz, udaljeni smo od EP

Fudbalski reprezentativac Srbije Darko Lazović priznao je da su posle poraza od Portugalije (4:2) u Beogradu znatno umanjene šanse za plasman na EURO

"Bolan poraz, pogotovo što smo sad dosta udaljeni od Evropskog prvenstva. Prvo poluvreme dosta korektno smo odigrali, ali smo nesrećno primili gol i bilo je teško se vratimo. Portugalija je odlična ekipa, mi moramo da napredujemo još dosta", rekao je Lazović novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posle utakmice.

Fudbaler Verone kaže da su Ukrajina i Portugalija sada daleko od Srbije na tabeli B kvalifikacione grupe sa osam, odnosno dva boda više ali i uz meč manje prvaka Evrope.

"Realno su nam sad male sanse za EP, Ukrajina je daleko, Portugalija je isto ispred nas sa utakmicom manje, ali predstavljamo svoju zemlju i moramo da damo maksimum do kraja. Ima i dalje šanse kroz taj baraž u Ligi nacija".

Lazović dodaje da je Portugalija veoma kvalitetan tim koji tera na grešku rivale.

"Naterali su nas svojim kvalitetom da se povučemo i branimo, možda smo neke situacije mogli bolje da rešimo, ali sada ne možemo da se vratimo i sami smo razočarani", zaključio je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.