Krstajić doveo Rankovića umesto Pavkovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić doveo Rankovića umesto Pavkovića

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić odlučio je da umesto Slobodana Pavkovića za pomoćnika imenuje Ljubišu Rankovića.

"Prekinuta je saradnja sa jednim od pomoćnih trenera Slobodanom Pavkovićem. Imamo različite stavove u vezi sa poslom i stvarima koje želim da uradim u narednom periodu. Slobodanu hvala na svemu, želim mu sreću i uspeh u nastavku karijere. Umesto njega, biće angažovan Ljubiša Ranković", izjavio je Krstajić za sajt FSS.

Ranković, bivši Krstajićev saigrač, ujedno je i pomoćnik Miroslavu Đukiću u stručnom štabu Partizana.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan crno-beli u stručnom štabu "orlova"

Izvor: Mondo, 20.Apr.2018

Selektor Mladen Krstajić odlučio da posle šest meseci prekine saradnju sa iskusnim Slobodanom Pavkovićem...Slobodan Bobe Pavković više nije član stručnog štaba "A" reprezentacije Srbije, saopšteno je na zvaničnom sajtu FSS...Selektor Mladen Krstajić je kao vršilac dužnosti, pred novembarsku...

Nastavak na Mondo...

Džin Ranković u stručnom štabu selekcije Srbije

Izvor: RTS, 20.Apr.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić odlučio je da umesto Slobodana Pavkovića za pomoćnika imenuje Ljubišu Rankovića. . "Prekinuta je saradnja sa jednim od pomoćnih trenera Slobodanom Pavkovićem....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.