Još jedan crno-beli u stručnom štabu orlova

Izvor: Mondo, 20.Apr.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan crno-beli u stručnom štabu "orlova"

Selektor Mladen Krstajić odlučio da posle šest meseci prekine saradnju sa iskusnim Slobodanom Pavkovićem.

Slobodan Bobe Pavković više nije član stručnog štaba "A" reprezentacije Srbije, saopšteno je na zvaničnom sajtu FSS.

Selektor Mladen Krstajić je kao vršilac dužnosti, pred novembarsku turneju po Dalekom istoku, odlučio da za svoje pomoćnike imenuje Pavkovića, Milana Obradovića i Nemanju Jovšića, ali je relativno brzo napravio korekciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Prekinuta je saradnja sa jednim od pomoćnih trenera, Slobodanom Pavkovićem. Imamo različite stavove u vezi sa poslom i stvarima koje želim da uradim u narednom periodu. Slobodanu hvala na svemu, želim mu sreću i uspeh u nastavku karijere", poručio je Krstajić.

Strateg "orlova" je umesto Pavkovića angažovao pomoćnog trenera Partizana Ljubišu Rankovića. Trener golmana Jovšić takođe je u "stafu" šefa struke crno-belih Miroslava Đukića.

Slobodan Pavković je bio predsednik Organizacije trenera FSS, ali je na Skupštini održanoj pre nekoliko dana razrešen te dužnosti, kako je navedeno - na sopstveni zahtev.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.