Džin Ranković u stručnom štabu selekcije Srbije

Izvor: RTS, 20.Apr.2018, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džin Ranković u stručnom štabu selekcije Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić odlučio je da umesto Slobodana Pavkovića za pomoćnika imenuje Ljubišu Rankovića.
"Prekinuta je saradnja sa jednim od pomoćnih trenera Slobodanom Pavkovićem. Imamo različite stavove u vezi sa poslom i stvarima koje želim da uradim u narednom periodu. Slobodanu hvala na svemu, želim mu sreću i uspeh u nastavku karijere. Umesto njega, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biće angažovan Ljubiša Ranković", izjavio je Krstajić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Ljubiša Ranković – ili, češće u fudbalskim krugovima, Džin Ranković – bivši je Krstajićev saigrač, a ujedno je i pomoćnik Miroslavu Đukiću u stručnom štabu Partizana.
Istu ulogu obavljao je i u PAOK-u, kada je prvi trener tima iz Soluna bio Vladimir Ivić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.