Kosanović napravio skandal pred duel sa Zvezdom!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović napravio skandal pred duel sa Zvezdom!

Nedopustivo ponašanje Milorada Kosanovića na konferenciji za medije pred duel sa Crvenom zvezdom.

Strateg kruševačkog Napretka Milorad Kosanović napravio je ozbiljan ispad na konferenciji za medije pred sutrašnju utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Zbog nesuglasica koje od ranije ima sa kolegama iz "Sportskog žurnala", Milorad Kosanović je osuo paljbu na dopisnicu tog lista i tako napravio veliki skandal.

"Žurnal" piše da je dopisnica iz Kruševca postavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pitanje Enveru Alivodiću, ali da je Milorad Kosanović "uskočio" i prekinuo konferenciju uz poruku da "ne može da sluša gluposti".

Iskusni fudbalski trener nije se zaustavio na tome. Dopisnici "Žurnala" poručio je da "ide kući i sprema ručak", a bilo je i uvreda koje nisu za navođenje.

"Ne mogu da slušam gluposti, gospođa umislila da poznaje fudbal, idi kući i spremaj ručak", rekao je Kosanović.

Bez želje da se mešamo u nesuglasice na relaciji Milorad Kosanović - Sportski žurnal, ovakvo ponašanje moramo da osudimo jer je nedopustivo po mnogo osnova.

Napredak će u subotu od 19 časova gostovati Crvenoj zvezdi u okviru 20. kola Super lige, a videćemo da li će se Milorad Kosanović istim rečima kojima je častio dopisnicu "Žurnala" obratiti novinarki televizije Arena sport Jovani Guzijan koja uzima izjave od aktera utakmica koje se igraju na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.