ŠTA TI ZNAŠ O FUDBALU? IDI KUĆI SPREMAJ RUČAK: Skandalozna konferencija Milorada Kosanovića pred meč sa Zvezdom! Ispljuvao novinarku, pa kukavički pobegao iz sale!

Izvor: Kurir, 07.Dec.2018, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA TI ZNAŠ O FUDBALU? IDI KUĆI SPREMAJ RUČAK: Skandalozna konferencija Milorada Kosanovića pred meč sa Zvezdom! Ispljuvao novinarku, pa kukavički pobegao iz sale!

Trener Napretka iz Kruševca Milorad Kosanović napustio je konferenciju za medije organizovanu povodom meča Čarapana i Crvene zvezde u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosanović izvređao novinarku: Idi kući, spremaj ručak!

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018

Trener kruševačkog Napretka Milorad Kosanović kaubojski se opohodio prema novinarki "Sportskog žurnala" koja mu je postavila fudbalsko pitanje. "Zvezda je već šampion, idemo u Beograd da se igramo", kaže Kosanović pred meč u Beogradu...Foto: MN Press..Fudbalski treneri mogu da budu nervozni,...

Nastavak na Mondo...

SKANDALOZNA KONFERENCIJA MILORADA KOSANOVIĆA: Šta ti znaš o fudbalu, idi kući spremaj ručak...

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2018

Kako javlja “Sportski žurnal“ Kosanović izvređao njihovu novinarku zbog pitanja koje je postavila Enveru Alivodiću, vezisti Napretka koji je, takođe, bio na konferenciji za medije Trener Napretka iz Kruševca Milorad Kosanović napustio je konferenciju za medije organizovanu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.