Kina zove Mitrovića  Fulam odbio ponudu od 55 miliona evra

Izvor: B92, 10.Jan.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina zove Mitrovića " Fulam odbio ponudu od 55 miliona evra

Fudbalski klub Fulam odbio je veliku ponudu za najboljeg napadača ekipe, srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

Fulamu je ponudu za srpskog napadača od 55 miliona evra poslao najveći i najbogatiji kineski klub Guangdžou Evergrande, prenosi britanski "Sun".

Kako navode mediji, ovo je bio tek prvi nalet Kineza da dođu do Mitrovića i neće se zaustaviti posle prve odbijene ponude.

Nije otkriveno koliko tim sa Krejven Kotidža želi za Mitrovića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni da li postoji cifra za koju bi ga prodali, ali se svakako očekuju nove ponude iz Kine.

Mitrović je prošle sezone bio jedan od glavnih "krivaca" za plasman Fulama u Premijer ligu, a ove sezone u tom takmičenju na 21 meču ima osam pogodaka i dve asistencije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.