Fulam je odbio basnoslovnu ponudu za transfer Aleksandra Mitrovića

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fulam je odbio basnoslovnu ponudu za transfer Aleksandra Mitrovića

Kako javlja britanski tabloid "San", na adresu Fulama stigla je ponuda iz Kine, od strane kolega iz Gvangžu Evergrandea, ponuda vredna čak 50 miliona funti (55,52 miliona evra) za transfer srpskog napadača.

Iako je u pitanju ogroman novac, uprava londonskog kluba odbila je da proda 24-godišnjeg špica koji je u debitantstkoj sezoni u Premijer ligi već postigao osam golova.

"San" javlja da u Fulamu očajnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << žele da zadrže najboljeg strelca (osam golova u 23 klupska meča ove sezone) i tako uvećaju sopstvene šanse da opstanu u elitnom engleskom nadmetanju.

Fabio Kanavaro je trener pomenutog kineskog kluba, koji je posle sedam uzastopnih titula završio prošlu sezonu kao drugi, iza Šangaj SIPG-a.

Fulham reject 50m bid for Aleksandar Mitrovic – but he’s now ‘tempted to leave’ – Report #nufc #ffchttps://t.co/tmRJOxkM51 pic.twitter.com/imRK1RGxA5— NUFCblog.co.uk (@NUFCblogcouk) 10. јануар 2019.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kina zove Mitrovića " Fulam odbio ponudu od 55 miliona evra

Izvor: B92, 10.Jan.2019

Fudbalski klub Fulam odbio je veliku ponudu za najboljeg napadača ekipe, srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića...Fulamu je ponudu za srpskog napadača od 55 miliona evra poslao najveći i najbogatiji kineski klub Guangdžou Evergrande, prenosi britanski "Sun"...Kako navode mediji, ovo je bio...

Nastavak na B92...

Fulam odbio 55.000.000 evra za Mitrovića?

Izvor: Mondo, 10.Jan.2019

Navodno, ponudu su poslali Kinezi, ali srpski centarfor (još) nije na prodaju...Foto: Guliver/Justin Setterfield/Getty Images..Aleksandar Mitrović ima sjajnu godinu iza sebe i, ako tako nastavi, sigurno će uskoro Fulam zameniti nekim poznatijim i bogatijim klubom. Sigurno i da u Londonu imaju u planu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.