Kejn najbolji strelac u istoriji reprezentacije Engleske

Izvor: Beta, 23.Mar.2023, 23:41

Kejn najbolji strelac u istoriji reprezentacije Engleske

Kapiten Engleske Hari Kejn je sa 54 gola postao rekorder po broju pogodaka u istoriji te fudbalske reprezentacije, pošto je bio strelac u večerašnjoj utakmici protiv Italije u Napulju, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.Kejn je 54 golova postigao u 81 utakmici za reprezentaciju.Fudbaler Totenhema je oborio rekord koji je do sada držao Vejn Runi, koji je postigao 53 gola u 120 utakmica.Engleska i Italija igraju u Napulju utakmicu prvog kola Grupe C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KVALIFIKACIJE ZA EP: Englezi slavili u Napulju pod budnim okom Jovanovića, veče obeležio i Rade Krunić

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023

Nekoliko interesantnih utakmica...Odigrano je prvih osam mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u fudbalu koje će se održati 2024. godine. U pitanju su dueli u grupama C, H i J...U grupi C reprezentacija Severne Makedonije bila je bolja od Malte na svom terenu, 2:1 su slavile komšije. Pogotke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.