Pobede Engleske, Portugala i Severne Makedonije na početku kvalifikacija za EP

Izvor: Beta, 24.Mar.2023, 00:34

Pobede Engleske, Portugala i Severne Makedonije na početku kvalifikacija za EP

Fudbalska reprezentacija Engleske pobedila je večeras u Napulju Italiju sa 2:1, u utakmici prvog kola Grupe C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.Engleska je povela golom Deklana Rajsa u 13. minutu, a prednost je udvostručio Hari Kejn u 44. minutu iz jedanaesterca i sa 54 gola postao najbolji strelac u istoriji reprezentacije.Gol za Italiju postigao je Mateo Retegui u 56. minutu i postavio konačan rezultat.Engleski tim utakmicu je završio sa desetoricom, pošto je u 80. minutu Luk Šo dobio drugi žuti karton.U toj grupi, fudbaleri Severne Makedonije pobedili su u Skoplju Maltu sa 2:1.Golove za domaće postigli su Elif Elmas u 66. i Darko Čurlinov u 72. minutu. Jedini strelac u ekipi Malte bio je Jankam Janik u 86. minutu.U Grupi J, Portugal je u Lisabonu pobedio Lihtenštajn sa 4:0.Kapiten Portugala Kristijano Ronaldo, koji je večeras sa 197 nastupa postao svetski rekorder po broju utakmica za reprezentaciju, postigao je dva gola, u 51. iz jedanaesterca i u 63. minutu.Strelci su bili još Žoao Kanselo u osmom i Bernardo Silva u 47. minutu.U istoj grupi, Bosna i Hercegovina je u Zenici pobedila Island sa 3:0.Dvostruki strelac bio je Rade Krunić, koji je golove postigao u 14. i 40. minutu, a konačan ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gde možete da gledate fudbalsku utakmicu između Srbije i Litvanije?

Izvor: Danas, 24.Mar.2023

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje svoj put u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se igrati u Nemačkoj 2024. godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.