Izvor: TvojPortal.com, 29.Dec.2011, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić želi Džajića u sportskom sektoru

Izvor: pressonline
Predsednik fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić otkrio je da mu je želja da angažuje legendarnog Dragana Džajića kojem bi ponudio mesto potpredsednika ove organizacije zaduženog za sportski sektor.




Karadžić je ovo izjavio u ekskluzivnom intervjuu za SOS kanal i dodao da bi Džajić umnogome unapredilo rad najviše fudbalske instance u Srbiji.

- Za čoveka i stručnjaka kakav je Dragan Džajić definitivno ima >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << mesta u Fudbalskom savezu Srbije - rekao je Karadžić.

Džajić je inače već radio u FS Srbije gde je 2008. godine izabran za mesto direktora svih reprezentativnih selekcija.

- Planiram da se u narednom periodu sastanem sa njim i da popričamo o mogućnosti da se Dragan vrati u Savez. Sa njim u upravi, srpski fudbal bi bio znatno jači, ne bi morali da brinemo o tome ko je selektor, ko će igrati za reprezenaciju. Džajić je čovek čije znanje bi koristilo ovoj zemlji - ocenio je Karadžić.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

fudbalDžajićFSS

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.