Karadžić želi Džajića na mestu potpredsednika FSS

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić želi Džajića na mestu potpredsednika FSS

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić pokušaće da iskoristi odustajanje Crvene zvezde Dragana Džajića kako bi legendarnog fudbalera angažovao na mestu potpredsednika FSS, saznaje SOS kanal.

Prvi čovek srpskog fudbala je u intervjuu za SOS kanal otkrio da planira dovođenje legende na mesto potpredsednika FSS zaduženog za sportski sektor.

"Za čoveka i stručnjaka kakav je Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Džajić definitivno ima mesta u FSS. Planiram da se u narednom periodu sastanem sa njim i da popričamo o mogućnosti da se vrati u Savez. Sa njim u upravi, srpski fudbal bi bio znatno jači, ne bi morali da brinemo o tome ko je selektor, ko će igrati za reprezenaciju. Džajić je čovek čije znanje bi koristilo ovoj zemlji", smatra Karadžić.

Predsedniku FSS-a nije jasno zašto je Zvezda odustala od Džajićevog povratka.

"Ne bih želeo da se moji komentari pogrešno shvate, ali smatram da je Dragan Džajić neko ko bi umnogome pomogao Crvenoj Zvezdi.” tvrdi Karadžić.

Dragan Džajić je 2008. godine zaposlen u FSS na mestu direktora svih reprezentativnih selekcija.

Povezane vesti: Karadžić: Antić je moja greška, svako bi sa onim timom išao na SP

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karadžić želi Džajića

Izvor: RTS, 28.Dec.2011

Tomislav Karadžić želi da iskoristi pometnju oko angažovanja Dragana Džajića u Crvenoj Zvezdi, i da zvanično najboljeg fudbalera Srbije svih vremena predstavi kao novog potpredsednika Saveza. ..Ako neće Zvezda, hoće Fudbalski savez Srbije. Tomislav Karadžić pokušađe da iskoristi odustajanje...

Nastavak na RTS...

Kad neće Zvezda, FSS hoće Džajića

Izvor: Sportal.rs, 29.Dec.2011, 00:06

Za Dragana Džajića u ovom trenutku nema mesta na nekoj od funkcija u Crvenoj zvezdi, ali zato ima u  - Fudbalskom savezu Srbije. Predsednik naše "kuće fudbala" Tomislav Karadžić je u izjavi za SOS kanal najavio da će u najskorije vreme popričati sa legendom srpskog fudbala i najverovatnije...

Nastavak na Sportal.rs...

Karadžić želi Džajića na mestu potpredsednika FSS

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2011

Predsednik FSS Tomislav Karadžić pokušaće da iskoristi odustajanje Crvene zvezde od Dragana Džajića, kako bi legendarnog fudbalera angažovao na mestu potpredsednika FSS, saznaje SOS kanal...Prvi čovek srpskog fudbala je u intervjuu za SOS kanal otkrio da planira dovođenje sportske legende na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.