Kapetanosu četiri meča suspenzije

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2010, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapetanosu četiri meča suspenzije

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije kaznila je kapitena Steaue Pantelisa Kapetanosa sa četiri utakmice neigranja u evrokupovima zbog crvenog kartona u susretu protiv Napolija.
To znači da grčki reprezentativac neće moći da igra do kraja grupne faze takmičenja u Ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Evrope. Kapetanos je  isključen zbog namernog udaranja laktom protivničkog fudbalera.
U 31. minutu utakmice drugog kola K grupe Steaua je u Bukureštu vodila protiv Napolija 3:0, a jedan pogodak je postigao i Kapetanos. On je tada dobio crveni karton i u nastavku susreta italijanski prvoligaš je uspeo da izjednači.
Zbog divljanja navijača na toj takmici Steaua je kažnjena sa 30.000 evra, a njen funkcioner Marijus Januli sa 5.000 evra zbog komentarisanja suđenja.
Zbog neprimerenog ponašanja navijača sa 8.000 evra je kažnjen i Napoli.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropska Unija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.