Kafuov prvi dan na Marakani (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafuov prvi dan na "Marakani" (video)

Brazilac Žonatan Kafu stigao je u četvrtak u Beograd, a danas je parafirao ugovor sa Zvezdom. Evo kako je prošao njegov prvi dan na beogradskoj "Marakani".

Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je u petak još jedno pojačanje za sezonu koja je pred nama.

Brazilac Žonatan Kafu stigao je iz Bordoa na jednogodišnju pozajmicu kojom mu je garantovana zarada od 700.000 evra.

Zvezda će bivšeg fudbalera Ludogoreca narednog leta moći da otkupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po ceni od 4.000.000 evra.

Nakon što je stigao u Beograd Kafu je obavio lekarske preglede, a danas je usledio dolazak na stadion "Rajko Mitić" gde ga je dočekao predsednik Svetozar Mijailović.

U prilogu je nova epizoda serijala "Zvezda TV" koja sadrži kadrove sa Kafuovih pregleda ali i sa stadiona "Rajko Mitić" gde je Brazilac danas boravio.


Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.