Feldin blizu novog angažmana, igraće u FIBA Ligi šampiona?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feldin blizu novog angažmana, igraće u FIBA Ligi šampiona?

Još uvek vlada neizvesnost oko toga gde će Zvezdin košarkaš nastupati sledeće sezone.

Crvena zvezda je ovog leta napravila značajne kadrovdke promene u svom timu, a naredni odlazak koji bi mogao da usledi jeste transfer Džejmsa Feldina u izraelski Hapoel iz Jerusalima.

Košarkaški portal ''Basketball sphere'' danas je preneo svoja saznanja da su Izraelci veoma zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da u svojim redovima naredne sezone imaju Feldina, sa kojim bi im i ambicije u FIBA Ligi šampiona bile veće.

Podsetimo, Feldin je prošlog leta stigao u Crvenu zvezdu, potpisao dvogodišnji ugovor, pa je jasno da konačan epilog ne zavisi samo od njega.

Feldin je prošle sezone u dresu Zvezde prosečno beležio 14.8 poena, uz čak 43.4 odsto šuteva za tri poena. Ipak, to Zvezdi nije pomoglo da odbrani titulu u regionalnoj ligi i izbori novi plasman u Evroligu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.