Zvezda od danas još jače napada plasman u Ligu šampiona, predstavljeno najnovije pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda od danas još jače napada plasman u Ligu šampiona, predstavljeno najnovije pojačanje! (foto)

Konačno rešeno pitanje o kojem se nedeljama spekulisalo, Zvezda od danas znatno jača.

Pre par dana je postalo izvesno, a danas je i ozvaničeno - Brazilac Žonatan Kafu novi je napadač Crvene zvezde!

On je u redove šampiona Srbije stigao na jednogodišnju pozajmicu iz francuskog Bordoa, s pravom otkupa na kraju sezone, a danas je ovaj transfer na ''Marakani'' zvanično potvrđen.

Kafuova promocija u prisustvu novinara zakazana je za sutra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odmah po završetku konferencije za medije trenera Vladana Milojevića, koja će biti održana u subotu u podne.

Podsetimo, Kafu je u Beograd doputoivao juče, obavio medicinske preglede, posle čega je otklonjena i poslednja prepreka potpisivanju ugovora. Brazilac se na vernost Zvezdi obavezao u prisustvu prvog čoveka kluba Svetozara Mijailovića, a potom je za klupski sajt izjavio:

''Osećam zaista veliku čast i veoma sam srećan što mogu da budem i što sam već deo jednog velikog kluba kao što je Crvena zvezda.







Želim da osvajam trofeje, cilj mi je da ih bude što više, da imamo što više pobeda i uspeha. Fudbaler ne može biti veliki ako ne osvaja titule sa ekipom, to je ono zbog čega i igramo i volimo fudbal'', izjavio je Kafu.





Foto: crvenazvezdafk.com
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Feldin blizu novog angažmana, igraće u FIBA Ligi šampiona?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018

Još uvek vlada neizvesnost oko toga gde će Zvezdin košarkaš nastupati sledeće sezone...Crvena zvezda je ovog leta napravila značajne kadrovdke promene u svom timu, a naredni odlazak koji bi mogao da usledi jeste transfer Džejmsa Feldina u izraelski Hapoel iz Jerusalima...Košarkaški portal ''Basketball...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.