KVALIFIKACIJE ZA SP: Silni Nemci, ‘ubica’ Levandovski i tužni Škoti (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA SP: Silni Nemci, ‘ubica’ Levandovski i tužni Škoti (VIDEO)

Nemačka se poigrala sa Češkom u derbiju kola, Poljska umalo ispustila veliku prednost, a Škoti pokazali da im je fudbal u velikoj krizi.

Derbi večeri odigran je u C grupi na stadionu u Hamburgu gde je Nemačka sa 3:0 razbila Češku. “Panceri” su poveli u 13. minutu kada je Ozil asistirao do Milera, a ovaj lako pogodio za 1:0. U 49. minutu pitanje pobednika je rešeno. Kimih je asistirao do Krosa, a ovaj preciznim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << udarcem sa 16 metara matirao Vaclika. Konačnih 3:0 postavio je Miler u 65. minutu utakmice.

Германия – Чехия 3-0 (8 октября 2016 г, отборочный турнир Чемпионата мира 2018) от Независимый спорт на Rutube.
U derbiju E grupe Poljska je savladala Dansku sa 3:2, a domaćinu se umalo nije dogodila katastrofa kao u prošlom kolu protiv Kazahstana. Poljaci su tada vodili sa 2:0, a meč je završen 2:2, da bi sada vodili 3:0, a Danci stigli do 3:2. Nekadašnjeg šampiona Evrope demolirao je Levndovski sa tri gola, dok su strelci za goste bili Glik (autogol) i Poulsen.
Najveće iznenađenje napravila je Litvanija koja je u Glazgovu u 90. minutu ispustila pobedu, baš kao i protiv Slovenije u 1. kolu. Timu sa Baltika vođstvo je doneo Černič u 59. minutu, da bi Mekartur izjednačio u 89. minutu.

Шотландия – Литва 1-1 (8 октября 2016 г, отборочный турнир Чемпионата мира 2018) от Независимый спорт на Rutube.

KVALFIKACIJE ZA SP – 2. KOLO:
C grupa:
Azerbejdžan – Norveška 1:0 (1:0)
Nemačka – Češka 3:0 (1:0)
Severna Irska – San Marino 4:0 (1:0)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

E grupa:
Jermenija – Rumunija 0:5 (0:4)
Crna Gora – Kazahstan 5:0 (1:0)
Poljska – Danska 3:2 (2:0)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

F grupa:
Engleska – Malta 2:0 (2:0)
Škotska – Litvanija 1:1 (0:0)
Slovenija – Slovačka 1:0 (0:0)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



The post KVALIFIKACIJE ZA SP: Silni Nemci, ‘ubica’ Levandovski i tužni Škoti (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Het-trik Levandovskog umalo upropašten ovim komičnim autogolom: Ceo stadion je u neverici gledao šta je Poljak uradio (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Okt.2016

Foto: AP/Tanjug..Foto: AP/Tanjug..Nemačka je pokaztala dominaciju protiv Češke i slavila sa 3:0 u Hamburgu u 2. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.  Panceri su poveli golom Tomasa Milera u 13. minutu, da bi meč rešili u drugom golom Krosa u 49, a zatim i novim pogotkom Milera u 65. minutu...Posle...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.