Izvor: HotSport.rs, 07.Jul.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ SAGE: Filip Stojković napustio Čukarički

Fudbalski klub Čukarički se danas plasirao u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je ostao i bez jednog od najboljih igrača.

Naime, Filip Stojković nije više član Čukaričkog. Reprezentativac Crne Gore napustio je Banovo Brdo posle tri godine i odigranih 89 utakmica. Pominjalo se da bi desni bek mogao nazad u Crvenu zvezdu gde je i ponikao, ali je promenio smer. Filip Stojković >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je novi član Minhena 1860.
Čukarički će od ovog transfera zaraditi pola miliona evra, a ugovor će biti potpisan u ponedeljak na više godina. Minhen 1860 se takmiči u Cvajti, a i ranije je dovodio desne bekove iz Srbije. Prethodni je bio Antonio Rukavina koji je kasnije karijeru nastavio u Španiji.
The post KRAJ SAGE: Filip Stojković napustio Čukarički appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotovo - Nigerijac poptisao za Lester

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2016, 16:37

BBC prenosi da su 'Lisice' završile posao oko dovođenja napadača...Bilo je najava prethodnih dana da je Ahmed Musa na pragu Lestera, od danas je i zvanično član aktuelnog šampiona Engleske...On stiže iz moskovskog CSKA čije je boje branio u prethodne četiri sezone i sa kojim je osvojio tri titule...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.