Juve se okreće Sergeju

Izvor: B92, 01.Avg.2022, 12:26

Juve se okreće Sergeju

Fudbalski klub Juventus, suočen sa povredama, ponovo se okrenuo angažavovanju srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

Francuz Pol Pogba ima konsultacije kako bi se odredio najbolji tretman za povredu kolena, a pojedine prognoze govore da se neće vratiti na teren do kraja godine.

U međuvremenu, Veston Mekeni je isčašio rame i čega ga do mesec dana pauze.

Korijere delo Sport je danas javio da je ovo primoralo Juventus da se ponovo okrene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Milinković-Saviću.

Međutim, po navodima ovog medija, iako su razgovori sa agentom srpskog reprezentativca Matejom Kežmanom bili pozitivni, Lacio nije voljan da snizi cenu od 60 miliona evra.

Pored povreda, Juventus bi ovog leta mogao da ostane bez Artura i Adrijena Rabioa. Ako oni napuste klub iz Torina, "Juventus bi mogao da ispuni traženu cenu Lacija", navodi Korijere delo Sport.

Predsednik Lacija Klaudio Lotito je prošlog meseca izjavio da je protiv odlaska Milinković-Savića, nazivajući srpskog fudbalera "naš Paulo Dibala".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.