Izvor: Luftika.rs, 01.Dec.2022, 16:51

Jugoslavija u Kataru: Srbi i Hrvati napravili kamp, bodre jedni druge i daju pravi primer

Fudbalsku reprezentaciju Srbije i fudbalsku reprezentaciju Hrvatske očekuju odlučujući dueli u 3. kolu Svetskog prvenstva u fudbalu.
Orlovi koje predvodi Dragan Stojković Piksi sastaju se sa Švajcarskom ovog petka od 20 sati, dok se Hrvatska sastaje protiv Belgije ovog četvrtka od 16 sati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Da razloga za bilo kakvu tenziju nema, a da je prijateljstvo jače od bilo kakvih razmirica, pokazali su u Dohi navijači dve reprezentacije koji su se uoči odlučujućih duela sastali i družili na plaži.
Zastave dve selekcije iznad njihovih glava pratile su uživanje, a prostor u kome su nalaze više liči na kamp dva tima. Svakako, za veliku pohvalu i primer.
Izvor: Telegraf
Iranac mučki ubijen pred verenicom jer je puštao muziku posle poraza od Amerike

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.