Argentina i Poljska u osmini finala Svetskog prvenstva

Izvor: Beta, 30.Nov.2022, 23:44

Argentina i Poljska u osmini finala Svetskog prvenstva

Fudbalske reprezentacije Argentine i Poljske plasirale su se večeras, iz Grupe C, u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.Argentinci su u poslednjem kolu pobedili Poljsku sa 2:0 i tako golovima Aleksisa Makalistera i Hulijana Alvaresa obezbedili prvo mesto u grupi sa šest bodova.Poljaci su, na drugoj strani, zauzeli drugu poziciju sa četiri osvojena boda, koliko je sakupio i Meksiko posle večerašnje pobede protiv Saudijske Arabije od 2:1.Medjutim, ta pobeda nije bila dovoljna Meksiku, pošto su na kraju imali slabiju gol razliku od Poljaka. Reprezentacija Poljske je takmičenje u grupi završila sa gol razlikom 2:2, a Meksiko sa 2:3. Saudijska Arabija, koja je na startu turnira priredila veliko iznenadjenje pobedivši Argentinu, takmičenje je završila kao poslednja u grupi sa tri osvojena boda.  Argentina će u osmini finala Svetskog prvenstva igrati protiv Australije, drugoplasirane iz Grupe D, dok će protivnik Poljske biti Francuska.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Epska drama u grupi E - Japan "okrenuo" Španiju i šokirao Nemačku!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2022, 09:34

Neverovatna drama viđena je u poslednjem kolu u grupi E Svetskog prvenstva. Fudbaleri Japana napravili su novo iznenađenje i savladali Španiju (2:1), dok Nemačkoj nije bila dovoljna pobeda od 4:2 nad Kostarikom za prolazak grupe...Tokom 90 minuta, svaka reprezentacija je bar u jednom trenutku imala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Degenek: Oduvek sam voleo Mesija, ali smo spremni na sve da ga zaustavimo

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Dec.2022

Australijski fudbaler Miloš Degenek izjavio je danas da defanzivci te reprezentacije možda obožavaju fudbalera Argentine Lionela Mesija, ali da su spremni na sve kako bi ga zaustavili i pobedili Argentinu u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.