Jovića po povratku u Madrid dočekala najgora moguća vest, Srbin završio sezonu?

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2020, 17:06

Jovića po povratku u Madrid dočekala najgora moguća vest, Srbin završio sezonu?

Samo mu je još ovo trebalo...

Taman smo dočekali najave da bismo ponovo mogli videti najbolji španski i evropski fudbal, a stigla je loša vest iz Madrida.

Real je objavio zvanično saopštenje u kojem navodi da je Luka Jović slomio kost stopala desne noge.

Pregled je utvrdio povredu koja bi Srbina sa terena mogla najmanje mesec i po dana.

Jović je u prethodnom periodu trenirao kod kuće gde je i zadobio povredu, po povratku u Madrid >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trebalo je da nastavi sa klupskim treninzima od ponedeljka, ali će na to morati da sačeka.

Napadač je u prethodnom periodu bio na udaru kritika zbog nešto slabijih partija u dresu "kraljevskog kluba", govorilo se i o potencijalnim zamenama za njega, pa mu ova povreda neće nimalo pomoći da opravda dobijeno poverenje.

Parte médico: Jović. #RealMadrid

— Real Madrid C.F.⚽ (@realmadrid) 08. мај 2020.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka Jović slomio desno stopalo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2020

Srpski fudbaler Luka Jović doživeo je povredu desnog stopala, saopštio je Real Madrid. Kako se navodi, njemu je utvrđen prelom nakon detaljnih lekarskih pregleda...Jović se pre nekoliko dana vratio u Madrid i priključio se treninzima ššpanskog kluba, nakon ššto je dva meseca tokom pandemije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Malerozni Luka Jović završio sezonu zbog povrede

Izvor: RTS, 08.Maj.2020

Fudbaler Reala Luka Jović polomio je kost pete desne noge, pa je za njega sezona, koja tek treba da se nastavi, praktično završena. . Otkako je postao član madridskog Reala, Luku Jovića kao da tera maler. Osim što ima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.