Izvor: Radio 021, 08.Maj.2020, 18:21

Luka Jović slomio stopalo

Real Madrid je u petak obavio preglede igrača i testiranja na korona virus pred konačne povratke treninzima, a nakon saopštenja u kome je potvrđeno da nema zaraženih korona virusom stiglo je i saopštenje o povredi Luke Jovića.

Luka Jović neće početi treninge sa svojim saigračima iz Reala. Klub iz Madrida je u kratkom saopštenju objavio da je srpski fudbaler povređen.

"Nakon pregleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << obavljenih danas, ustanovljeno je da naš igrač Luka Jović ima prelom kosti pete desne noge", navodi "kraljevski klub".

Procena je da će Jovićev oporavak trajati oko šest nedelja što znači da je za njega ova sezona završena.

Jović nije imao idealnu prvu sezonu u Realu. Nastupio je na samo 24 meča i postigao dva gola, a uveliko se priča o njegovom odlasku iz Madrida.

Autor: Sport klub

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.