Malerozni Luka Jović završio sezonu zbog povrede

Izvor: RTS, 08.Maj.2020, 18:22

Malerozni Luka Jović završio sezonu zbog povrede

Fudbaler Reala Luka Jović polomio je kost pete desne noge, pa je za njega sezona, koja tek treba da se nastavi, praktično završena.
Otkako je postao član madridskog Reala, Luku Jovića kao da tera maler. Osim što ima malu minutažu u dresu "kraljevskog kluba", postigao je samo dva pogotka od početka sezone, prekršio je pravila samoizolacije u Beogradu, a po povratku u Madrid otkriveno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je povređen.

Madridski klub objavio je spisak igrača koji će početi pripreme za nastavak sezonu, a pored imena Luke Jovića piše da je polomio petnu kost desne noge i da neće moći da trenira najmanje šest nedelja.
To znači da je ova sezona praktično završena za srpskog napadača, kojem mediji već traže novi tim.
Jović je od početka sezone odigrao 24 utakmice za Real, uglavnom ulazeći u igru kao rezerva, a postigao je samo dva pogotka.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Da nema Korone Real bi se sad već hvalio novim velikim pojačanjem!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 10:51

Španski mediji tvrde da bi bez sumnje završili posao...Nije tajna da je Eduardo Kamavinga velika želja madridskog Reala...Mladi Francuz je svojim partijama u dresu Renu skrenuo pažnju velikog broja klubova, ima samo 17 godina i za manje od jedne sezone postao je jedan od ključnih igrača kluba sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.