ISTRAGA O ŠTRAJKU TRIKOLORA

Izvor: Kurir, 16.Jul.2010, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTRAGA O ŠTRAJKU "TRIKOLORA"

PARIZ - Predsednik Fudbalske federacije Francuske (FFF) u ostavci Žan-Pjer Eskalet najavio je istragu povodom štrajka "trikolora" tokom Prvenstva sveta u Južnoj Africi.

Eskalet je precizirao da bi istraga trebalo da odgovori na pitanje koji su fudbaleri odgovorni za štrajk 20. juna - dva dana uoči poslednje utakmice prve faze Mundijala protiv Južne Afrike, kada su fudbaleri nezadovoljni isključcenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nikolasa Anelke odbili da treniraju.

Kako je navedeno, imenovana su trojica članova istražne komisije, među kojima je i predsednik Lige Francuske Frederik Tirije.

Predsednik FFF je precizirao da bi rezultati istrage trebalo da budu ozvaničeni u drugoj polovini avgusta, uoči početka kvalifikacionog ciklusa za Prvenstvo Evrope 2012. u Poljskoj i Ukrajini.

Francuske je takmičenje na Mundijalu završila u prvoj fazi sa samo jednim osvojenim bodom iz tri meča u grupi A.
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Pariz

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.