Fenerbahče pozajmio tandem igrača Novom Pazaru

Izvor: B92, 16.Sep.2023, 18:31

Fenerbahče pozajmio tandem igrača Novom Pazaru

Fudbalski klub Fenerbahče potvrdio je da je na pozajmicu u Novi Pazar poslao dvojicu svojih igrača.

U pitanju su korejaski reprezentativac Džin-Ho Džou i Egipćanin Omar Fajed.

Ova dvojica igrača su stigla nedugo pošto je Superligaš sa Jošanice u svoje redove doveo bivšeg igrača Partizana Sejdubu Sumu i definitivno najvažnije ime među pridošlicama - Adema Ljajića.

"Omar Fajed, jedan od mladih igrača našeg profesionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbalskog tima, čija se karijera nastavlja za sezonu 2023-2024, i Džin-ho Džo, školovan u našoj akademiji, pozajmljeni su klubu iz Srbije Novi Pazar na godinu dana. Našim igračima želimo uspešnu sezonu” ,Potvrđeno je iz turskog kluba Fenerbašče.

Sa ovim fudbalerima ambicije Novog Pazara, jasno, rastu i ostaje da se vidi kako ćese svi oni uklopiti u postojeći tim i kako će funkcionisati na terenu, u svlačionici...

Pazar posle šest utakmica ima dve pobede, remi i tri poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.