FSS pokrenuo istragu meča Proleter - Radnički

Izvor: N1 televizija, 13.Nov.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS pokrenuo istragu meča Proleter - Radnički

Fudbalski savez Srbije pokrenuo je istragu o meču 16. kola Superlige, u kojem su fudbaleri Radničkog iz Niša savladali Proleter u Novom Sadu posle preokreta sa 2:1.

Proleter je u Novom Sadu vodio od 14. minuta golom Nemanje Čovića, dok je ekipa sa juga Srbije, koju na tom meču nije vodio trener Nenad Lalatović, u drugom delu igre načinila preokret.

Prvo je sa penala u 68. minut pogodio za izjednačenje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Nermin Haskić, dok je samo minut kasnije fudbaler Proletera Zarija Lambulić na nespretan i "sumnjiv" način zatresao svoju mrežu.

Dešavanja u Novom Sadu su pokrenula sumnju u regularnost meča, a reagovala je i UEFA, koja je poslala izveštaj o spornom susretu.

Radnički je na gostovanje doputovao bez nekoliko važnih igrača (Pankov, Crnomarković, Saša Stojanović, Drinčić, Babić, Grbić), što je uz izostanak trenera Lalatovića alarmiralo UEFA, a zatim i Etičku komisiju FSS, koja je rešila da reaguje i pokrene svoju istragu.

Izvor: You Tube

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.