Reagovala UEFA, a zatim i FSS! Pod lupom utakmica na Karađorđu! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reagovala UEFA, a zatim i FSS! Pod lupom utakmica na "Karađorđu"! (video)

Utakmica 16. kola Super lige Srbije između Proletera i Radničkog iz Niša podigla je prašinu, a izgleda da je i FSS rešio da na intervenciju UEFA otvori postupak i preispita dešavanja sa "Karađorđa".

Velika prašina podigla se prethodnog petka zbog dešavanja na prvoj utakmici 16. kola Super lige Srbije koju su Proleter i Radnički iz Niša odigrali na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Radnički je utakmicu dobio (2:1) nakon preokreta u drugom poluvremenu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to zahvaljujući defanzivcu domaćeg tima Zariji Lambuliću koji je u dva minuta skrivio penal i postigao autogol.

"Blic" piše da je zbog dešavanja na utakmici u Novom Sadu reagovala UEFA, a da je na intervenciju evropske kuće fudbala i FS Srbije pokrenuo postupak.

Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije navodno je pokrenula postupak zbog dešavanja na utakmici Proleter - Radnički Niš, a konačna odluka vezana za ovaj postupak trebalo bi da bude obelodanjena do kraja nedelje.

Pomenuto telo koje funkcioniše u sklopu srpske kuće fudbala čine odeljenje za istragu i odeljenje za odlučivanje. Svetislav Đurović i Zagorka Uskoković zaduženi su za istragu, a odluke donose Petar Petrović, Nikola Nikodijević i Nebojša Tulić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS pokrenuo istragu meča Proleter - Radnički

Izvor: N1 televizija, 13.Nov.2018

Fudbalski savez Srbije pokrenuo je istragu o meču 16. kola Superlige, u kojem su fudbaleri Radničkog iz Niša savladali Proleter u Novom Sadu posle preokreta sa 2:1...Proleter je u Novom Sadu vodio od 14. minuta golom Nemanje Čovića, dok je ekipa sa juga Srbije, koju na tom meču nije vodio trener...

Nastavak na N1 televizija...

KLADIONICE DAVALE NELOGIČNE KVOTE, ČUDAN PENAL, SMEŠAN AUTOGOL... Ceo svet u čudu gledao detalje sa meča u Novom Sadu, a delegatu NIŠTA NIJE SUMNJIVO! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Nov.2018, 12:56

Dešavanja sa meča 16. kola fudbalske Suprlige Srbije između Proletera i Radničkog podigla su veliku prašinu u domaćoj javnosti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.