UEFA pokrenula istragu zbog utakmice Proleter - Radnički Niš

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA pokrenula istragu zbog utakmice Proleter - Radnički Niš

Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije ipak je odreagovala i pokrenula postupak povodom meča 16. kola Superlige Srbije između Proletera i Radničkog iz Niša.

UEFA je dostavila izveštaj Fudbalskom savezu Srbije i na osnovu toga Etička komisija našeg saveza je pokrenula postupak i istragu zbog dešavanja u Novom Sadu.

U prvom meču drugog dela šampionata Proleter je vodio na poluvremenu, a Radnički je u nastavku preokrenuo rezultat sa dva gola za dva minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Najpre je Zarija Lambulić skrivio penal koji je u 1:1 pretvorio Haskić, a onda je Lambulić minut kasnije postigao komičan autogol za krajnjih 2:1.

Blic prenosi da je Etička komisija FSS odreagovala na izveštaj UEFA i pokrenula istragu koja će dati odgovor šta se zapravo desilo na stadionu ‘Karađorđe’.

Posle toga Radnički je ostao na drugom mestu sa četiri boda više od Partizana, a devet manje od Crvene zvezde, dok je Proleter sada na sedmoj poziciji Superlige Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reagovala UEFA, a zatim i FSS! Pod lupom utakmica na "Karađorđu"! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2018

Utakmica 16. kola Super lige Srbije između Proletera i Radničkog iz Niša podigla je prašinu, a izgleda da je i FSS rešio da na intervenciju UEFA otvori postupak i preispita dešavanja sa "Karađorđa"...Velika prašina podigla se prethodnog petka zbog dešavanja na prvoj utakmici 16. kola Super...

Nastavak na Sportske.net...

UEFA poslala izveštaj, FSS istražuje meč Proleter " Radnički VIDEO

Izvor: B92, 13.Nov.2018

Posle izveštaja koji je poslala UEFA, Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je istragu povodom dešavanja na meču Proletera i Radničkog iz Niša...Evropska fudbalska unija dostavila je izveštaj FFSS i na osnovu toga Etička komisija pokrenula je postupak i istragu zbog kontroverznih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.