FSS: Ulaznice za finale kupa od 300 do 600 dinara

Izvor: Studio B, 03.Maj.2012, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Ulaznice za finale kupa od 300 do 600 dinara

Fudbalski savez Srbije i učesnici finalnog meča Kupa Srbije, Crvena zvezda i Borac, predstavnici Napretka i grada Kruševca kao domaćina i policije, održali su sastanak i dogovorili se oko domaćinstva i cena ulaznica.

Uloga domaćina u finalnoj utakmici, koja će biti odigrana 16. maja na stadionu Napretka u Kruševcu, pripala je Crvenoj zvezdi.

Pun kapacitet stadiona je 10.331 mesta, ali će iz bezbedonosnih razloga biti pušteno u prodaju za pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << odsto manje ulaznica, saopštio je FSS.

"Klubovi su se saglasili da Crvena zvezda zaduži ulaznice za sektore sever i istok, Borac će naknadno utvrditi koliko će zadužiti ulaznica za sektor jug, dok će mesta na zapadnoj tribini biti prodavana u Kruševcu, u organizaciji gradske uprave", navodi se u saopštenju.

Cene ulaznica su: sektori sever i jug po 300 dinara, sektor istok 500 i zapad 600 dinara. Detaljne informacije vezane za termine i mesta prodaje ulaznica biće blagoveremeno saopštene.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kruševac

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.