FIFA preti Kardifu zabranom transfera zbog Sale

Izvor: B92, 04.Nov.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA preti Kardifu zabranom transfera zbog Sale

FIFA je upozorila Kardif da se suočava sa zabranom transfera ako ne uplati šest miliona evra Nantu kao prvu ratu za transfer pokojnog Emilijana Sale.

Fifa je navela da Kardif ima rok od 45 dana da uplati novac Nantu ili će kazniti velški klub trogodišnjom zabranom dovođenja novih fudbalera.

Kardif je već ranije najavio žalbu Sudu za sportsku arbitražu (CAS) zbog odluke FIFA da mora da plati šest miliona evra Nantu.

Emilijano Sala poginuo je 21. januara, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je avion koji ga je prevozio pao u kanal Lamanš, pre nego što je Argentinac nastupio za fudbalski klub iz Velsa.

Tada je putovao u Kardif da završi transfer iz francuski u velški klub, koji je dogovoren dva dana ranije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.