Epilog slučaja Sala, Velšanima stiže ogromna kazna?

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epilog slučaja "Sala", Velšanima stiže ogromna kazna?

Tragedija još više umrljana ponašanjem dva kluba.

Svi se sećamo nesreće koja je zadesila Emilijana Salu, Argentinac je bio dogovoreno pojačanje Kardifa da bi se put iz Nanta završio tragedijom koja je koštala života fudbalera i pilota aviona kojim su dolazili.

Ono što stavlja veliku mrlju na ovakvu tragediju jeste ponašanje i natezanje umešanih klubova oko novca.

Kardifu je naloženo od strane FIFA organizacije i njihovog igračkog komiteta da plate >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvu ratu transfera vrednog petnaest miliona funti.

Tokom septembra meseca klub iz Čempionšipa je morao da isplati 5.3 miliona funti, ali Velšani to nisu izvršili pošto smatraju da celokupnu odgovornost snosi francuski Nant.

Prema pisanjima engleskih medija Kardif bi ovakva odluka mogla koštati zabranom transfera igrača u narednih tri prelazna roka. Ostaje da se vidi kakav će biti odgovor čelnika nekadašnjeg premijerligaša.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.